Personal Taste 3

Assalammmualaikum dan salam satu blogger. Korang sehat? Kalau tak sehat pergi makan ubat ye. Harini aku nak sambong perlawanan aku dgn Muhammad Faheem anak kepade Ramli. Hey pakcik,jangan lah kutuk si Gikwang tu. Kesian dy tau,pakwe aku tu. Ade ke potot kau gelar dy dgn _______________. aku tak sggop nak cakap perkataan tu, Kesian my dear Gikwang tau. Eh pakcik,post kau tu bosan gile tahu tak? Kalau aku,nak bg markah kesian pon aku tk larat. memang dapat 0/10. Anda FAIL. maap ler,tak dapat diselamatkan lg dah. Aku ramai penyokong sebab dyorang pon minat korea,tak macam kau tu. Berjuang lah kau sorang sorang. Blurface boleh buat geng haha. Btw,hensem scandal kau tu. Admirer gilaa ^^
Derrrr,nak hilangkan stress tak semestinye dgn care bersukan je kan? Bukaklah minda anda seluas luasnye. Banyak lg care nak hilangkan stress. Dengar lagu pon boleh kan? Berhibur,bersantai segalanya boleh. Bukan dgn care sepak bola or tgok bola je kan? Kalau kau anti gile gile dgn korea ni,takpaya la beria ia nak promotekan bola kau tuh. Ditekan kan skali lg,bnyak care nak hilangkan stress. Bergantunglah pade org tu, cmmane dy nak hilangkan stress dy tu. 

CERITA MAK JENAH.
tadi kan, aku dapat ceramah free from my dear mommy. Pasal ape? Pasal isu semase la. Couple2 ni. Dy tak tahu ke anak dy ni baik? Tak couple pon tau. Aku tanak la kongsi dgn korang isi ceramah tu. Untuk aku je free,kalau korang nak,bak sini doposen. Ngee~
Umi: Kalau umi jumpe sms bukan bukan dalam henset kau tu, umi jual henset kau kat apek blakang rumah tu. Sms sayang sayang semua tak dibenarjan,faham?!
Aku: Faham umi.
Adek: Eh,ade ke org nak panggil kau sayang kak? Gile agaknye org tu. (sambel pandang pelik kat aku)
Kurang hasam kan adek aku? rase nak pelangkong je mulot dy. Tapi,aku ni kan kakak yg baik,so aku abaikan~ Umi tipu je pasal apek blakang rumah tu. blakang rumah aku mane ade rumah. Jalan mati adelah, Tara takot la umi :P


Thanks for Reading

1 comment:

Nurul Nadiah Karim said...

hee,setuju dgn your ummi.no couple~couple.nice entry :D

Post a Comment