Random 2

Assalammualaikum. Sehat? Dah lame gila aku tak buat post kan? Aku malas gila, taktahu kenapa. Tapi tadi, tetiba terindu blog ni. Hehe, tu  yang laju je tangan tekan NEW POST. Padahal, aku takde bende pon nak cerita. So, post kali ni tajuknye ialah meraban, merepek dan mengarut. Sukehati aku lah nak citer ape pon k.
korang dah tengok Shut Up Flower Boy Band?  Cerita tu daebak. Aku suke gila gila. Aku dah habis tengok bulan 3 haritu, tapoi baru sekarang nak cerita. Kehkeh, Myungsoo paling hensem and and and, dia sangat lah cool dalam cerita tu. Tapi, ade part yang menyakitkan jantung dan hati.  Part dia dengan Yerim tu, perh aku rase nak bunuh je perempuan tak lawa tu. Geli lah tengok kau tersengih sengih macam kerang busuk tak sedar diri dekat Myungsoo aku. Eee, tampau kang. Senget pipi kau yang tersorong sorong tu. Siap lagi nk duet2 dengan Myungsoo. heii, memang tak boleh blah la kan. Stop pasal L, lagu citer ni pun best!









dalam cerita ni, aku paling suke semangat KAWAN dyorang. so sweet. selalu bersama. perangai semua gila gila. aku pon nak mcm tu jugak :|  tapi mustahil lah kan haha.
okay, sape mamat hensem atas ni? Dy Minhyuk. Dari grup baru, born to beat. Dy rapper yang sangat2 daebak. Hensem kan? Erin yang kenalkan aku dengan grup ni. Lepastu, aku terminat dy, sebab dy yang paling comel. Hehe gatal kan? Hannah pon minat dy, sape tah lg yang minat dy. Lagi ramai orang minat, terbukti lah dy sememang hensem gilaa kan. Muke dy kadang kadang ade macam Dongwoon sikit. Sikit je tau, tak banyak. Tapi Minhyuk lagi omeii laa.Aku terpaku gila tengok dy kat Inkigayo. Aaah, hensemnye. 
Comel gile gile kan? k, tahu dah.

Ape lgi aku nak cerita? Err, blank. Sampai sini jela. Nnti kite jumpe lg ye blog. Ppyong!

Aku harap korang berbaik balik. aku dah bosan tengok sane sini gaduh. stop la, please.

Thanks for Reading

1 comment:

Fiqa Mok said...

yeah minhyuk memang comel :D

Post a Comment